Om oss

NORDISK TAXI ®

Spesialisten Alicante Airport Transfer Nordisk Taxi ble grunnlagt i 2013 og spesialiserer seg i personbefordring på veiene for de som kommer fra de nordiske landene. Våre tjenester tilbyr deg en utvalg av løsninger for dine turer på Costa Blanca og Costa Calida .

Vi har mange års erfaring med familier, du får den profesjonelle tjenesten du fortjener. Vi jobber hver dag for å forbedre vår service og kvaliteten på våre taxi-alicante-flyplasstransport, du kan alltid forvente den høyeste standarden på våre turer.

Vi kjører nå både Costa Blanca og Costa Calida

Vi gjør ruter fra Costa Blanca og Costa Calida til alle destinasjoner du ønsker å gå til i Spania.

Vi går fra følgende steder: Torrevieja, Orihuela Costa, Ciudad Quesada, Guardamar del Segura, La Marina, Vega Baja del Segura, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro del Pinatar, San Javier, Santiago de la Ribera, Los Alcazares, La Manga, Campello, Villajoyosa, Benidorm, La Nucia, Alfaz del Pi, Albir, Altea, Calpe, Moraira, Javea og Denia.

Du kan enkelt bestille vår tjeneste fra vårt bestillingsskjema, velg din by og følg instruksjonene. Det er veldig enkelt.

Kjøretøy

Våre kjøretøy er romslige og komfortable, utstyrt med alt teknisk utstyr. GPS, AC ect.ect Vi fornyer flåten vår med jevne mellomrom, med garantier som medfører

MAXI TAXI

Maxi Taxi er en tjeneste som spesialiserer seg på mer tilgjengelige steder, perfekt for familier, bedriftsgrupper, golfgrupper, fotturer og sightseeing, transport, full service for fester eller 24H service med biler og drivere. Vi tilbyr biler som tar opptil 8 passasjerer og en minibuss for 26 passasjerer

Våre drivere

Våre drivere har mange års erfaring, og gjennomgår intensiv og komplett kvalitetskontroll og utvalgsprosess. De vil gjøre reisen så komfortabel som mulig. De kan informere deg om de tilgjengelige reisemulighetene. Vårt ønske er at våre kunder skal reise så komfortabelt som mulig. Vi har de beste profesjonelle drivere i bransjen. "Nordisk Taxi" det ledende selskapet for å leie bil med sjåfør

Tilleggstjeneste

Vi har også taxi tjenester før lege besøk, rehabilitering, til busstasjonen, bachelor partier, konserter, turist destinasjoner.